Joomla! oversikt

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Er du ny på nettpubliseringssystemer så vil du finne at Joomla! er en avansert løsning på dine nettbehov. Det er en robust nettdriftsløsning, med uendelig muligheter for skreddersydde utvidelser for dine publiseringsbehov. Ofte er dette løsningen for mindre foretak eller hjemmebrukere som ønsker profesjonell utseende som er enkelt og ta i bruk og benytte. Vi tilfredsstiller behovene.

Så hva er haken ved dette? Hvor mye koster systemet?

Det er gode nyheter ... og enda flere gode nyheter! Joomla! 1.5 er gratis, den er frigitt som åpen kildekode - GNU/General Public License v 2.0 . Har du investert i ett kommersielt alternativ ville det ikke vært igjen noe annet enn møll i lommeboka di, og skulle du lagt til ny funksjonalitet ville du sannsynligvis måtte pantsette huset hver gang du ønsket noe nytt!

Joomla! endrer alt dette...
Joomla! er forskjellig fra de normale modellene for publiseringsverktøy. Det er ikke vanskelig. Joomla! er utviklet for enhver, og  hvem som helst kan utvikle det videre. Det er beregnet til å virke (først og fremst) sammen med andre åpne kildekoder, så som PHP, MySQL, og Apache.

Er det lett og installere og administrere, og er den pålitelig?

Når systemet er oppe og kjøre trenger verken brukere eller administrator av systemet å kunne HTML for å betjen Joomla! 

For å få det perfekte nettsted med den funksjonalitet som du ønsker kan det ta litt ekstra tid og innsats. Med den hjelp fra Joomla! fellesskapet som er tilgjengelig og når det nesten daglig blir publisert nye utvidelser fra de mange aktive tredje parts utviklerne til 1.5, er det sannsynlig noe som passer for deg. Eller du kan utvikler din egen utvidelse og gjøre denne tilgjengelig for fellesskapet.